Om firmaet

Kathrines fotterapiklinikk as ble startet som et enkeltmannsforetak i september 2004 og omdannet til AS i juli 2013. Kathrine F. Rosenberg er klinikkens eier, daglig leder og eneste ansatt. Klinikken ligger i 1.etasje i Snertinnveien 4. på Dokka. Klinikken ble nyrennovert i 2018, lyse og pene lokaler. I klinikken utføres det en rekke terapeutiske behandlinger innen fotterapi, biomekanisk terapi, avlastningsteknikker, neglekorrigeringer, skoanalyse, individuell såletilpasning. Det gis råd og veiledning innen egenpleie og fottøy. Høy kunnskap om skoens påvirkning på foten og hele det gående menneske, diabetes, revmatisme og psoriasis. Som autorisert helsepersonell er Kathrine pliktig til enhver tid å holde seg oppdatert i faget, slik at du får riktig behandling og evt. samarbeide med annet helsepersonell om nødvendig.

Kathrine sitter for tiden som nestleder i Fotterapeutforbundet  i Norge, med ca 900 medlemmer og er også engasjert i Oppland krets for fotterapeuter. https://delta.no/yrke/fotterapeutforbundet

Klinikken har betalingsterminal !

Kathrine F. Rosenberg er klinikkens eier, daglig leder og eneste ansatt.

Utdannet 2005 Autorisert fotterapeut
Utdannet 2007 Fordypning i den diabetiske fot

Utdannet 2019 Biomekanisk Terapeut USN
Medlem av Fotterapeutforbundet
Medlem av IFID (Interesseorganisasjonen for fotterapeuter inne diabetes)

Medlem av FBT (Fottertapeuter med interesse for Biomekanisk Terapi)

 

Matsi 5000

  

Fotbehandlings maskinen Matsi 5000 er hyper moderne og utviklet for å minimalisere støv, støy og vibrasjoner gjennom bruk av best mulig teknologi. Et design og en funksjonalitet som fungerer til det beste for fotterapeuter og deres pasienter. Maskinens egenskaper er unike, den går på vann noe som gjør opplevelsen skånsom og behagelig for pasienten.